YRITTÄJÄ

Yrittäjäksi lähdin innolla uuteen maailmaan 2000 -luvun alussa, kun oli toiminut paikallisradion mediamyynnin ja projektien ympärillä sitä ennen kymmenvuoden ajan. Paikallisradiot olivat uutta ja samalla oma mediaoppimisen leiri Satakunnan alueella. Sain vastuulleni useita äänimainonnan kehittämisen hankkeita ja lukuisia erillisiä projekteja eri kohderyhmien niin yrittäjien kuin kuuntelijoidenkin kanssa.
Asiakaslehtimaailman pyörteissä vietin pidemmän ajan, vuosina 1998-2017 vastuualueena mediamyynti Satakunnan Yrittäjien Yrittäjälehteen, joka ilmestyi 10 numeroa vuodessa. Lehden parissa vietinkin liki 20 vuotta. Satakunnan alueen viranomaiset, kunnat, kehittäjät, yrittäjät ja yritykset ovat tulleet erittäin tutuiksi.
Hankesuunnittelun, projektihallinnan ja toteutuksen oppi tekemällä Karhuseudun Leader -hankeita. Toimin yhtäjaksoisesti seitsemän vuoden ajan tehden useita hankkeita a&ö mm. kulttuuri- ja yrityshankkeina Satakunnan alueella.

Yrittäjyys on tuonut mukanaan paljon monenlaista hyvää oppia. Olen saanut myydä, markkinoida, tehdä B2B brändäystä, johtamista ja olla mukana monessa tiimissä ja projektissa. Näköalapaikalla on toiminut jo melkein 30 vuotta, yritykset ja heidän asiakkaansa hoidossani. Nyt eletään jälleen uutta ja jännittävää aikaa. Digitalisaatio on tullut jäädäkseen ja on globaali, mutta kuitenkin niin paikallinen. Digitalisaatio, verkkonäkyvyys, sosiaalisen median hyödyntäminen ovat tätä päivää. Oman osaamiseni ylläpitäminen on minulle tärkeää ja suuntani kääntyi digisti Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon avulla.

Yrittäjien kanssa toimiminen on minulle tärkeää, joten harrastuneisuus on vahvasti ollut verkostoituminen yrittäjäjärjestön toiminnassa niin paikallisyhdistys kuin aluejärjestönkin tasolla yrittäjyyteni alkuajoista asti. Nykyään yrittäjien järjestötyö painottuu valtakunnan tasolle, Suomen Yrittäjien järjestövaliokuntaan. Vapaaehtoistyö naisten ja tyttöjen hyväksi on lähellä sydäntäni ja teen sitä aina kun yrittäjyydeltäni ehdin.