Responsiiviset web-sivut – juuri sinua varten räätälöidyt!

Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopivat webbsivut! Sivuston hintaan vaikuttaa sivustojen laajuus ja sivustolle tulevien kuvien määrä sekä halutut lisäosat.

Yrittäjän tai yhdistyksen WordPress peruspaketti. Kysy tarjousta nyt! 

 • Sisältää 1,5h konsultointia veloituksetta.
 • Toteutus WordPress -julkaisujärjestelmällä, jota on helppo laajentaa tarpeiden muuttuessa.
 • Responsiivisella valmisteemalla, yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti.
 • Sisältää etusivun, yritystiedot, palvelut tai tuotteet, yhteydenottolomakkeen ja/tai blogin.
 • Asiakkaan kuvista max. 10 kpl käsiteltynä sivustolle.
 • Sisältää tarvittaessa oman Webhotellin/domain -konsultointia.
 • Asiakas toimittaa tekstin ja kuvat.
 • Perusopetus sivujen päivittämiseen.
 • Avaimet käteen -periaatteella.

Jos valitset meiltä webhotellin ja domainin, saat vuoden loppuun asti palvelumaksun veloituksetta sekä siihen liittyvät teknisen tuen ja julkaisujärjestelmän päivityspalvelut.

Sisällönpäivityksestä saat meiltä tarjouksen, jos resurssisi eivät juuri nyt riitä. Palvelun voi katkaista, joka kuukauden lopussa. Kysy lisää!

Anna meidän toteuttaa verkkopalvelusi, niin voit itse keskittyä yrityksesi menestymiseen.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme palvella.

WORDPRESS

Olemme keskittyneet responsiivisen ja skaalautuvien WordPress sivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Maailman kaikista verkkosivustoista yli neljännes pyörii jo nyt WordPress julkaisujärjestelmällä. Suosion syy on selvä, helppokäyttöisyys ja ilmainen lisenssi. WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, sen oppiminen ei tarvitse erillistä turboleiriä.  Jotta saat vain parasta ja uusinta, niin käytämme vähintään 10 prosenttia työviikosta uuden opiskeluun.

Miksi juuri WordPress on hyvä sinun tarpeisiisi!

1. SÄÄSTÄT SELVÄÄ RAHAA!

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, lisenssi on ilmainen. WordPress on kehittäjäystävällinen, jossa on lukemattomia valmislisäosia heti käytettäväksi, jolloin laajentuminen on helppoa kun yrityksesi laajenee.

2. HELPPOA KUIN HEINÄNTEKO

WordPress julkaisujärjestelmällä kirjoittaminen ja kuvien syöttö on nautinnollista, sinun ei tarvitse olla koodari selvitäksesi. Voit julkaista juuri silloin kun on tarve, millä päätelaitteella haluat.

3. SELKEÄ JULKAISUPROSESSI

Kontrolli on täysin sinun käsissäsi. Julkaiseminen on helppoa ja yksinkertaista. Voit luoda käyttäjiä eri tekijöille halutessasi ja jakaa päivitystyötä.

4. TEHOKAS, TURVALLINEN JA NOPEA!

Koska WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jo tästä syystä se on hyvin testattu ja suojattu. Tehokkuus, turvallisuus ja nopeus ovat itsestään selviä.

5. HAKUKONEYSTÄVÄLLINEN

Kyse ei ole avaruustieteestä, koska WordPress on suunniteltu juuri sisällöntuotannon tarpeita ajatellen, niin tekninen hakukoneoptimointi sujuu kuin itsestään. Googlekin pitää sivuista, jotka päivittyvät usein. Käyttämällä WordPressiä saat hyvän hakukonenäkyvyyden eri verkkopalveluissa.

6. TEEMME RESPONSIIVISET SIVUT PARHAITEN WORDPRESSILLÄ

Nykypäivän erilaiset päätelaitteet ovat kaikkien ulottuvilla, WordPress järjestelmällä verkkopalvelusi ovat kaikkien saatavilla 7/24. Otamme normaalilla tietokoneella käytön lisäksi huomioon tablet – ja mobiililaitteilla käytön. Käytettävyys niin kävijän, kuin asiakkaan kannalta on huomioitava jo määrittelyvaiheessa.

7. VERKKOSIVUJEN JAKAMINEN

Näkyvyys sosiaalisen median kanavissa on tärkeä elementti. WordPressin valmiit vimpaimet auttavat, saat jakomahdollisuudet juuri niihin kanaviin, jotka valitset.

WEBHOTELLI

Luotettavin koti verkkosivustollesi

Käytämme webhotellina (Shellit Oy / Multim) luotettavaa, toimivaa ja turvallista kotisivutilaa verkkosivustollesi. Webhotelli käyttää oletuksena erittäin tehokasta ja suorituskykyistä PHP 7-versiota. Kotimaisessa pilvipalvelussa toimiva kuormantasattu webhotelli on toteutettu ympäristöystävällisillä palvelimilla, jotka käyttävät puhdasta tuulisähköä ja ovat vähävirtaisia. Esimerkiksi yhden palvelimen kaatuminen ei näy webhotellin palvelun toimivuudessa mitenkään, sillä heidän omassa konesalissa ylläpidetyssä pilvijärjestelmässä on suorituskykyä aina ylimääräisenä varalla.

Lisäksi webhotellissa on automaattisena SSL-suojaus. Palvelimet sijaitsevat Suomessa ja webhotellien taustalla on korkean käytettävyyden pilvijärjestelmä.

TEKNINEN TUKI JA PÄIVITYSPALVELUT

Erittäin tärkeää on myös nopea asiakaspalvelu

 • Tekninen tuki koskee webhotelliin ja WordPressiin liittyviä asioita
  • jälleenmyyntiwebhotellimme on Multim Oy:n (Shellit.org) kautta
 • Asiakkaan halutessa hoidamme myös WordPressin (+ mahdollisten lisäosien) päivityksen kilpailukykyiseen hintaan
 • Päivityspalvelut ja tekninen tuki hoidetaan työaikana (ma – pe, 9 – 17)